dinsdag 24 januari 2012

Florencia - la montañita (colombia) 30 km

een kort ritje door het platteland, op een slechte baan waar je de hobbels en putten niet ziet komen zodat je het gevoel hebt op een rodeobaan te zitten, arriveerden we in het niemandaldorpje La Montañita. 
Hier maakten we kennis met Victor die onze gids ging zijn voor de wandeling.  Eerst gingen we een kijkje nemen in een grot en daarna konden we ons verfrissen in Las Dalias. Dat was welkom want de temperatuur zat rond de 30 graden en meer.  Achteraf aten we een lekker plaatselijk vis vergelijkbaar met de piranja en sloten de dag af met een duik in het lekkere water.
's avond nodigde Victor ons uit om het dorp voor te stellen en dat was redelijk letterlijk.  Voor we het wisten zaten we aan de bureau van de burgemeester hahaha en daarna een pint te pakken op de hoek van de straat waar iedereen bleef plakken om ons uit te horen wat we allemaal hadden uitgestoken op onze reis.  Het was heerlijk vertoeven bij deze open en super vriendelijke mensen !

deze keer een echte gacho


cueva


griezelige vleermuizen


las dalias wandeling, met de voeten in het kristalhelder water een weg zoeken tussen de wilde natuurdeze oude dame weet hoe ze een wilde papegaai zo braaf krijgt dat hij een dutje doet in haar handen